Hlavní navigace

Nová Digi TV: Kdy budou přidány Digi Sporty?

11. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Digi TV
AKTUALIZOVÁNO – Vysílání Digisport 3 HD a Digisport 4 SD začne v pátek, 12. 2. 2016 utkáním španělské ligy mezi týmy Sporting de Gijón a Rayo Vallecano.

AKTUALIZOVÁNO, 11. 2. 2016, 11:15 hod.: Vysílání začne v pátek, 12. 2. 2016 utkáním španělské ligy mezi týmy Sporting de Gijón a Rayo Vallecano. O víkendu pak budou k vidění další zápasy nejvyšší španělské fotbalové ligy. 

Nová Digi TV upozorňuje, že „Jiné sportovní soutěže, vysílané na kanálech Digisport 3 HD a Digisport 4 SD, na které nebude vlastnit vysílací práva pro území ČR, budou pro vysílání vypnuté. 

V souvislosti se zařazením nových kanálů a optimalizací vysílacích pozic byly také dnes z programové nabídky Nové Digi TV vyřazeny stanice Mňam TV a TV8 („televízia osem“), které si nenašly mezi diváky příliš fanoušků.

Jak jsme vás již informovali, společnost Lama Energy Group, provozovatel české satelitní platformy Digi TV (Nová Digi), získala exkluzivní práva na vysílání španělské fotbalové ligy, a to jak pro současnou sezónu, tak pro sezóny 2016/2017 a 2017/2018.

Na další tři sezóny, tedy 2016/2017, 2017/2018 a 2018/2019, také získala – exkluzivně pro Českou republiku i Slovensko – práva na nejvyšší anglickou fotbalovou soutěž, Premier League.

K TÉMATU: Nová Digi TV: španělská fotbalová La Liga i anglická Premier League pohromadě

Přenosy obou soutěží budete moci sledovat na kanálu Digi Sport 3 v HD kvalitě, v nízké kvalitě (SD) pak na kanálu Digi Sport 4.

Obě stanice byly – podle operátora – přidány v průběhu dnešní noci a doporučuje svým zákazníkům následující postup:

U set-top boxu se přidají samy, stačí ho na asi 10 minut vypnout a následně zapnout čímž se aktualizuje kanálová mapa.

V případě modulu CAM situace závisí na televizoru. Někde se naladí samy, pokud máte přidaný předmětný transpondér, a někde je to zapotřebí naladit ještě jednou.

BRAND24

Nová Digi TV ještě upozorňuje, že kanály jsou už nastavené, obsah se ale začne dekódovat až v pátek, nejpozději v sobotu.

Digi Sport 3 CZ HD je umístěn na pozici 25, Digi Sport 4 CZ SD najdete na pozici 26. Parametry pro naladění obou kanálů jsou u poskytovatele signálu zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).