Hlavní navigace

Nova bude vysílat Wimbledon minimálně do roku 2017

24. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vítězství české tenistky Petry Kvitové nad Kanaďankou Eugenií Bouchardovou na hlavním kanálu sledovalo letos 42,36 % publika ve skupině 15–54 a stalo se druhým nejsledovanějším nezpravodajským pořadem dne.

Minimálně do roku 2017 bude mít exkluzivní vysílací práva pro Wimbledon pro Wimbledon mediální skupina Nova, která bude tuto významnou tenisovou událost vysílat na kanálu Nova Sport. Fanoušci bílého sportu se mohou až do roku 2017 těšit na více než 200 hodin přímých přenosů ročně na prémiovém kanálu Nova Sport, uvedla Ivana Chodurová z tiskového oddělení. Samozřejmostí jsou i kompletní internetová práva pro portál Voyo.cz, kde se nově objeví i další, exkluzivní zápasy určené pouze pro jeho předplatitele.

BRAND24

K TÉMATU: Vítězné finále Petry Kvitové ve Wimbledonu vidělo na Nově téměř 600 tisíc diváků

Nova Sport kromě Wimbledonu nabídne v příštím roce i turnaje tenisového okruhu ATP World Tour. Odvysílány budou vybrané turnaje ATP World Tour 250 a všechny turnaje ATP World Tour 500 a ATP World Tour Masters 1000. Takřka 600 tisíc diváků sledovalo letos ani ne hodinu dlouhé finálové utkání dvouhry žen ve Wimbledonu, z něhož vyšla vítězně Češka Petra Kvitová. Přenos na hlavním kanálu Novy, včetně závěrečného ceremoniálu, sledovalo od 15 hodin v průměru 584 tisíc dospělých diváků, což odpovídalo 37,97 procenta publika.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).