Hlavní navigace

Nejnovější Nvidia Shield TV je už ke koupi

17. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: NVIDIA
UVNITŘ GALERIE – Přichází v novém balení, které je podle výrobce o 40 % menší než předchozí verze, a v ceně dostanete jak dálkový ovladač, tak herní gamepad.

Nvidia Shield TV představuje streamovací a herní platformu postavenou kolem Nvidia Tegra X1 a operačního systému Android TV 7. Ke koupi u nás je, resp. bude ve dvou verzích. Jednak jako Shield TV za 5999 Kč a od 30. ledna 2017 i jako Shield Pro (8999 Kč), který má navíc i disk o kapacitě 500 GB a dálkový ovladač s konektorem pro připojení náhlavní soupravy.

Zařízení podporuje streamování například z Netflixu ve 4K, včetně obsahu provedeného s technologií HDR. Během příštích několika měsíců by podle výrobce měla být také k dispozici aplikace od YouTube pro 360stupňová videa.

PSALI JSME: Multimediální box Nvidia Shield TV nabízí v českém předprodeji exkluzivně Alza

Google Chromecast Ultra už v prodeji v USA

Knihovna her má čítat tisíce titulů a přírůstek v podobě her od Ubisoftu mj. přinese The Division, Watch Dogs 2, Assassin’s Creed Syndicate nebo For Honor. Všechny mají vyjít ve stejnou chvíli jako jejich PC verze.

UX DAy - tip 2

V nejbližších měsících má také Shield TV dostat nové funkce:

  • Hands-free Google Assistant s hlasovými povely přímo přes dálkový ovladač.
  • Technologii SmartThings Hub pro propojení s nejrůznějšími chytrými zařízeními v domácnosti.

Samostatný herní ovladač k Nvidia Shield TV bude ke koupi za 1899 Kč a dálkový ovladač přijde na 1699 Kč. Podstavec pro základní verzi stojí 699 Kč, pro verzi Pro pak 899 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).