Hlavní navigace

Nabídneme Digi Sport a další programy v HD rozlišení, slibuje Digi TV

24. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 2. 2011

Satelitní služba Digi TV bude v budoucnu nabízet programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Vyplývá to z vyjádření marketingové manažerky společnosti DIGI Slovakia Adriany Hosťovecké pro server Živé.sk. Pracujeme na nových programech a do konce tohoto roku by naši klienti neměli být ochuzeni ani o programy ve vysokém rozlišení, konstatovala Hosťovecká.

ČTĚTE TAKÉ: Zákazníci satelitní služby Digi TV přijdou o programy HBO a Cinemax

Hlavním tahákem by přitom měl být program Digi Sport právě ve verzi HD, který je prozatím takto nabízen pouze v Rumunsku v tamních kabelových sítích. Program Digi Sport HD chystáme. Navíc se ukázalo, že jsme i se samotným spuštěním Digi Sport zareagovali správně. Vyplnili jsme mezeru na trhu, dodala zástupkyně Digi TV na Slovensku. Pokud ale skutečně služba chystá nabídku HDTV stanic, jak tvrdí její představitelé, bude muset nabízet také boxy, které tyto programy budou umět zobrazit. Ty současné to neumožňují.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).