Hlavní navigace

Nabídka polského multiplexu 2 se rozšíří od 19. července o stanici TV Puls 2

9. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová televize bude cílit mimo jiné na děti a nabídne také pořady z oblasti zábavy a vzdělávání. K dispozici bude i v pozemním digitálním vysílání jako nekódovaný kanál.

Diváci v polském příhraničí si budou moci naladit už příští týden další novou televizní stanici. V tamním zemském multiplexu 2 odstartuje kanál TV Puls 2. Jak už z názvu vyplývá, půjde o sesterský program televize Puls, který dlouho odkládal svůj start. Své vysílání by měl zahájit přesně s úderem poledne a v první fázi bude svůj program zájemcům nabízet 12 hodin denně (od poledne do půlnoci). Podle informací, jež zatím provozovatel vypustil, má stanice cílit mimo jiné na děti a nabídnout zábavní a vzdělávací pořady plus formáty orientované na poradenství.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: V polském DVB-T odstartoval kanál TVP 1 v HD kvalitě, v klasickém rozlišení skončil

V současné době obsahuje polský multiplex 2 sedm stanic. Konkrétně jde o kanály Polsat, Polsat Sport News, TVN, TVN Siedem, TV 4, TV 6 a TV Puls. Doplněním o televizi Puls 2 dojde zároveň k tomu, že každý z provozovatelů bude mít v tomto multiplexu po dvou stanicích. Spuštění druhého celostátního kanálu je výjimečnou událostí, při které chceme plně využít zkušeností z budování a rozvoje TV Puls, značky, která v posledních šesti letech zaznamenala více než pětisetprocentní nárůst sledovanosti a stala se sedmičkou na polském trhu, uvedl pro media2.pl prezident TV Puls Dariusz Dąbski.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).