Hlavní navigace

Na satelit Astra míří další nekódovaný prodejní kanál s nabídkou levných šperků

24. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Počet teleshoppingových kanálů na satelitu Astra se od října opět zvýší. Kanál Juvelo Pur se bude věnovat prodeji „drahých šperků“ za bezkonkurenční ceny.

Německá stanice Juvelo spustí 1. října svůj další sesterský kanál. Vyplývá to z informační obrazovky, která se o víkendu objevila na satelitu Astra 1L, pozice 19,2 stupně východně. Program bude šířen nekódovaně, k jeho příjmu tedy nebude nutná žádní dekódovací karta, a obsadí pozici po audio kanálu MagicStar Digitalradio Promo. Juvelo Pur, jak se nová stanice z rodiny programů Juvelo jmenuje, doplní vysílání již existující televize, která je na Astře dostupná jak v SD tak i HD rozlišení.

Juwelo Pur divákům oznamuje, že jeho brzký start se blíží.
Autor: repro foto Juwelo Pur

Juwelo Pur divákům oznamuje, že jeho brzký start se blíží.

ČTĚTE TAKÉ: Další nekódované novinky ze satelitu Astra: německé kanály RiC a pearl.tv HD

BRAND24

Juvelo se podle informační obrazovky zaměří na prodej luxusních šperků formou teleshoppingu. Tyto programy vždy nabízejí „drahé kovy“ na určité ceně a jejich hodnota pak v přímém vysílání neustále klesá. Cílem těchto programů pochopitelně je, aby takovýchto šperku prodali co nejvíce. Informační obrazovka hlásí následující: Od října budete moci denně obdivovat krásné šperky s drahými kameny, které budou na výběr za bezkonkurenční ceny.

Parametry příjmu: Astra 1L (19,2 stupně východně), 12633/H, SR 22000, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).