Hlavní navigace

Názory k článku Na říjen jsou zatím ohlášeny jen minimální údržbové přestávky

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 10. 2016 18:32

    Steve

    Mám tady dotaz na někoho v jeho jistém kvalitním dosahu .... Jel včera večer a přes noc? (25.k - mux4 a 32,k - RS7) Záhada že mi nejelo nic z toho .... To se mi zatím ještě nikdy nestalo aby nejelo lautr nic. Já už jsem za hranicí chytat kvalitně tyto muxy, takže je možné že prostě byl signál na nule. Jen se ptám ... u mě to pojede prostě vždycky jak na baterky díky špatnému diagramu. K tomu taky občas mírné rušení .... (Rakušáci) Prostě fakt paráda!

  • 3. 10. 2016 21:25

    Steve

    Jo .... dnes to hraje, hmm, zajímavý :-) Oba kanály.

    Já to stejně beru jen jako bonus ...

    Takže když mi ta mrdka čerchovská nehraje nebo špatně, tak si nijak nervu žíly. Bude hrát jindy :-D Mám uděláno stejně maximum, takže nedá se nic dělat. V naší oblasti to nechytá nikdo, v okolí jistě, čtvrti min, v centru je to ještě víc jistější protože tam jsou zabořeni mezi kopcema v poměrně hlubokém údolí. Ten, kdo je zase úplně dole našeho města, tak taky nechytne ze dna dolíku nic z Čerchova, navíc antény nasměrovány na zcela jiný směr - ku Monty. Takže mít barák v nějakém ideál místě je fakt výhra v loterii. Ještě na tom nejsem teda tak špatně když si dokážu vyškrábat i tak problematické vysílače. Ochsenkopf je taky problematický v nižších partiích města protože stíní Dyleň a hřeben kolem.

    Výše zase hraje perfektně, to je jasný. No nahoře nad městem se chytá ledasco .... já to vidím na těch nasměrovaných anténách na barácích ... docela jim to tam závidím na příjem. Vraní, Čerchov, Ochsenkopf, Bogen, Svatobor, Krašov, nejvýše i + Klínovec, a vsadím boty že by to dalo i Klet'. Jedlák nevím ... vedle na Podhoře ale trochu jede. Spíš jde o to, že duplikáty jsou zbytečný .... Nasměruje se někam kde je toho mnoho v nejlepším signálu a nazdar finýto.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).