Hlavní navigace

Multiplex 4 už má neoficiální seznam vysílačů. Jeho provozovatel ho zpochybňuje

14. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel multiplexu 4 zpochybňuje důvěryhodnost seznamu vysílačů, který se objevil na stránkách Československého DX klubu a týká se právě expanze této sítě.

Československý DX klub (CSDXC) zveřejnil na svých webových stránkách vůbec první seznam, který obsahuje lokality a kanály, ze kterých by měl začít na konci tohoto měsíce vysílat zemský multiplex 4. Pod aktualitou je podepsaný bývalý spolupracovník serveru DigiZone.cz David Kříž, který má v oblasti telekomunikací dobré kontakty. Samotný provozovatel multiplexu 4 ale pravost tohoto seznamu zpochybňuje. Oficiálně ho plánuje vyvěsit na svém webu do konce června.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Válka multiplexů: operátoři televizních sítí 3 a 4 si jdou „po krku“

O tom slyším poprvé, reagoval na existenci tohoto seznamu Radim Pařízek, vlastník společnosti Digital Broadcasting, která bude provozovatelem multiplexu 4. Pařízek firmu vlastní spolu s bývalým šéfem Novy Vladimírem Železným. V tuhle chvíli máme jiné starosti, než brouzdat po internetu a zjišťovat, co se kde píše, dodal pro DigiZone.cz Pařízek. Jaké programy se v této síti objeví, je prozatím otázkou. Jistý je prozatím jediný zákazník – TV Pohoda, za níž stojí také Pařízek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).