Hlavní navigace

Na Facebooku vznikl falešný profil Active TV, paroduje její zaměření

7. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Chceme být interaktivním teleshoppingovým programem s prvky lifestylu,“ říká o nové stanici, která plánuje ostrý start na příští měsíc, někdejší šéfka Public TV Renata Pešková.

Nová celoplošná televize Active ještě pořádně nerozjela své vysílání, plánuje ho na příští měsíc, ale na sociální síti Facebook už existuje její falešný profil. Stránka, která má prozatím pouze 19 fanoušků, zcela otevřeně kritizuje zaměření nové stanice. Věnuje se primárně věšteckým, ezoterickým, ale také erotickým linkám, které dostávají ve vysílání Active TV prostor. Lidi, no nedivte se, vyděláváme jen a jen na vaši blbosti, uvádí se na falešném facebookovém účtu televize, případně: Jsme podvodníci, ale vůbec nám to nevadí. Blbí lidé, kteří nemají, co dělat, se mezi 10.000.000 lidí vždy najdou.

BRAND24

K TÉMATU: Exšéfka Publicu rozjede do několika týdnů v multiplexu 3 celoplošnou Active TV

Někdejší ředitelka Public TV Renata Pešková, která bude zodpovídat za obsah českého vysílání, nedávno pro DigiZone.cz odmítla, že by mělo jít o televizi, jež bude zaměřená pouze čistě na teleshopping a různé věštecké a ezoterické linky. Chceme být interaktivním teleshoppingovým programem s prvky lifestylu, uvedla v polovině minulého měsíce Pešková a upřesnila: Chceme nabídnout zdravou výživu, poradny, jít i do oblasti seznamování. Nebudeme se ale případně vyhýbat ani dětským interaktivním pořadům. Stanice slibuje na Facebooku kromě multiplexu 3 časem distribuci i přes kabelové rozvody společnosti UPC Česká republika.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).