Hlavní navigace

Moravskoslezská Regionální síť 2 se rozšířila o Slušnej kanál

4. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slušnej kanál před několika dny prošel výraznou proměnou. Od listopadu se divákům připomíná právě pod tímto názvem. Rockoví fanoušci tuto stanici znali dříve jako Fajnrock TV.

Provozovatel digitální terestrické televizní Regionální sítě 2, která působí v Moravskoslezském kraji, rozšířil její vysílání o stanici Slušnej kanál, která tak doplnila dosavadní programovou nabídku – lokální LTV Plus a TV Noe. Server DigiZone.cz na tuto skutečnost upozornil jeho čtenář Marek Grochal. K zařazení Slušnýho kanálu došlo jen pár dní poté, co tato stanice byla rebrandována (proměněna) z někdejší Fajnrock TV. Slušnej kanál je i název stejnojmenného klubu na pražském Žižkově, kde dostávají prostor známé kapely a interpreti, nadějní hudebníci i nové objevy.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Z Fajnrock TV bude od listopadu Slušnej kanál, příčinou je spor s původním majitelem

Slušnej kanál vysílá pozemní cestou i v Praze a středních Čechách na 46. kanálu z vysílačů Ládví, Strahov a Zelený pruh.

Regionální síť 2 je složena z následujících vysílačů:

  • Bruntál – 59. kanál, 199 wattů
  • Hrabyně – 59. kanál, 63 wattů
  • Klimkovice – 59. kanál, 1 kW
  • Krnov – 59. kanál, 199 wattů
  • Malá Morávka – 59. kanál, 199 wattů
  • Rýmařov – 59. kanál, 100 wattů

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).