Hlavní navigace

Moderátor Pavel Dumbrovský na Nově skončil. Rozchází se prý v dobrém

23. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
Moderátor Pavel Dumbrovský se po čtrnácti letech rozešel s televizí Nova. Odchod prý proběhl po vzájemné dohodě. Dumbrovský provázel diváky především Televizními novinami.

Televizi Nova opustila jedna z populárních tváří zpravodajství. Po čtrnácti letech odešel moderátor Televizních novin a magazínu Víkend Pavel Dumbrovský. Jako první přinesl informaci deník Blesk, vzápětí ho následovala další společenská média. Dumbrovský se rozešel s Novou v dobrém. Vše proběhlo v naprostém klidu. S Novou jsem se dohodl na ukončení pracovního poměru a po čtrnácti letech mne čeká další etapa mého života, uvedl pro Super.cz.

UX DAy - tip 2

ČTĚTE TAKÉ: Lenka Benešová z Óčka novou reportérkou Televizních novin na Nově

Serveru DigiZone.cz informaci potvrdili ředitel zpravodajství  Vladimír MužikMarie Fianová z tiskového oddělení. Dumbrovský se narodil v roce 1958 v Opavě, do Novy nastoupil v roce 1997 jako parlamentní zpravodaj a hlasatel. V minulosti působil také v Československé televizi. Z této éry pochází záznam, který vám přinášíme níže. Pavel Dumbrovský působil nejprve ve dvojici s Pavlou Charvátovou, která po čase odešla. Později se jeho kolegyní stala Michaela Ochotská. V roce 1991 získal cenu TýTý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).