Hlavní navigace

Moderátor Jan Punčochář po pěti letech odešel z televize Prima, na vlastní žádost

17. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Punčochář na Primě aktuálně působil jako moderátor diskusního pořadu Partie, jeho odchod potvrdila mluvčí mediální skupiny Marie Fianová.

Televizi Prima opustil včera po pětiletém působení moderátor Jan Punčochář. Do mediální skupiny nastupoval v srpnu 2009 jako zástupce šéfredaktorky zpravodajství a publicistiky televize Prima Jitky Obzinové. Tehdy se objevil ve funkci, kterou před ním vykonávali souběžně dva lidé: Petr Semecký Jan Tuna. Oba z Primy odešli začátkem července téhož roku, jen několik týdnů poté, co se s Primou rozloučil i šéfredaktor zpravodajství Pavel Zuna.

Z ARCHIVU: Novým moderátorem Partie na Primě bude Punčochář

Punčochář na Primě aktuálně působil jako moderátor diskusního pořadu Partie. Jeho odchod potvrdila ČTK, a později i DigiZone.cz, mluvčí skupiny Marie Fianová, která konstatovala, že za tímto krokem stojí rodinné důvody. Pořad, který se na obrazovce objevoval vždy v neděli od 11 hodin dopoledne, televize charakterizovala jako souboj názorů a argumentů. V minulosti Partii moderovala také Lenka Pastorčáková, která později odešla jako posila do České televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).