Hlavní navigace

Mobilní O2TV Air pro nové klienty podraží, do nabídky přibudou desítky stanic

29. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
UVNITŘ TABULKA – Operátor se nově pouští i do streamingu stanic ve vysokém rozlišení. Na platformě se klientům objeví O2 Sport HD.

Zdražení služby O2TV Air se dočkají její noví klienti od 1. prosince. Služba bude místo dosavadních 249 korun/měsíc stát nově 399 Kč/měsíc. Jako pomyslnou náplast přidá operátor O2 Czech Republic klientům několik desítek nových stanic. Půjde konkrétně o 27 stanic a jejich počet tak dosáhne cifry 58. Klientům, kteří si však službu pořídili ještě před změnou, firma její cenu měnit nebude. Od 1. prosince najdou klienti operátora ve službě i stanici O2 Sport HD. Je možné, že nabídku HD kanálů bude operátor v budoucnu navyšovat. Programy ve vysokém rozlišení nabízí klientům i konkurenční služba Horizon Go.

Tipy C

RECENZE: Otestovali jsme O2TV Air: interaktivní službu plnou sportu nejen pro mobily a tablety

Vycházíme z poptávky našich zákazníků. O2TV Air přifoukneme z 31 televizních stanic na 58. Divákům tak přibudou třeba oblíbené dokumentární kanály Discovery Channel a National Geographic, zahraniční zpravodajské stanice nebo filmové programy. Děti se mohou těšit také na populární Disney Channel, konstatoval David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností. Uživatelé O2TV Air se zároveň mohou těšit i na navýšení datového prostoru pro své nahrávky, a to z původních deseti hodin týdně na 100 hodin/měsíc. Beze změny zůstává 30hodinová funkce zpětného spuštění, stejně jako u „pevné“ O2TV.

Srovnání podoby mobilní služby O2TV Air před a po změně. Tabulku lze kliknutím zvětšit
Autor: O2 Czech Republic

Srovnání podoby mobilní služby O2TV Air před a po změně. Tabulku lze kliknutím zvětšit

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).