Hlavní navigace

Mňau TV má nabídnout oddech a útěk od všedních starostí, odstartuje ještě letos

4. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Většina lidí má dnes v mobilu či jiném zařízení k dispozici HD kameru a rádi bychom, aby brali Mňau jako platformu, kde své domácí miláčky mohou předvést světu,“ uvedl provozovatel.

Ještě v průběhu tohoto měsíce by měla odstartovat nová televize Mňau zaměřená na kočky, psy a další domácí mazlíčky. Provozovatel stanice to dnes oznámil s tím, že vysílání bude spuštěno v průběhu druhé poloviny tohoto měsíce. Chceme v první řadě nabídnout oddech a útěk od všedních starostí. Věříme, že se Mňau může stát tím kanálem, který přivede k televizi celou rodinu, uvedl Pál Milkovics ze společnosti CE Media, která je provozovatelem stanice.

Tipy C

K TÉMATU: Nova Cinema po dvou letech odchází z multiplexu 4, testovat tu začala Mňau TV

Program je od dnešního dne spuštěn v multiplexu 4 ve zkušební fázi s krátkou upoutávkou. Výrobu bude zajišťovat několik desítek pracovníků v synergii se sesterským kanálem Mňam TV. Jak konkrétně bude programové schéma stanice vypadat, prozatím jeho provozovatel tají. Uvedl nicméně, že půjde o jednoduchý koncept bez složitých programových formátů. Důvodem ke spuštění stanice je skutečnost, že podle průzkumů provozovatele patří Češi k nejvášnivějším milovníkům domácích zvířat na světě. Mňau TV by proto neměla mít o diváky nouzi. Počítá se také s jejich aktivním zapojením do tvorby programu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).