Hlavní navigace

Mňam TV už nebude jen o vaření, od září nabídne filmy i denní late night show s Leošem Marešem

26. 6. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Vlastní týdenní pořad bude mít i další známá televizní bavička Iva Pazderková. Každý všední den od 20:00 navíc Mňam TV zařadí film z hollywoodské produkce.

Výrazný úkrok od vaření k plnoformátové televizi učiní od září Mňam TV, jediná čistě česká kulinářská televize. Přestane se zabývat výhradně jídlem a začne přímo konkurovat velkým plnoformátovým kanálům, proti nimž nasadí každý všední den od 20:00 film z hollywoodské produkce a od 22:00 denní late night show s Leošem Marešem. Již od 15. července pak Mňam TV nabídne zábavný týdeník Ivy Pazderkové, která bude svým neopakovatelným způsobem hodnotit události uplynulých sedmi dní. Další novinkou bude dopolední živé vysílání „Život je fajn“ s Lumírem Olšovským, Tinou Pletánkovou a Bárou Sedláčkovou.

K TÉMATU: Mňam TV si za tři měsíce naladila čtvrtina diváků v dosahu Regionální sítě 8

Za velmi krátkou dobu našeho působení na českém trhu jsme dokázali oslovit 1,4 milionu diváků, což je větší úspěch, než jsme doufali, říká Pál Milkovics, generální ředitel společnosti CE Media, která vlastní vysílací licenci Mňam TV. Nyní je správný čas udělat krok nad rámec gastronomie a nabídnout novinky, od nichž si slibujeme velkou diváckou odezvu. Mňam TV se podle něj promění z kanálu primárně zaměřeného na jídlo na televizi o životním stylu, který má šanci oslovit násobně větší množství lidí. Gastronomii v programovém schématu samozřejmě ponecháme i nadále, k příjemnému životu neodmyslitelně patří, slibuje Milkovics.

Programové novinky mají Mňam TV, která dosahuje průměrného celodenního podílu okolo 0,10 procenta na publiku starším 15 let, pomoci dosáhnout původních plánů s víc než tříprocentním podílem na trhu. Spektrum pořadů chce televize dále rozšiřovat. Naším cílem je přinášet lidem dobrou náladu a radost ze života, čehož se držíme i při výběru filmů – žádné násilí a deprese, dodal výkonný producent Mňam TV Roman Buťa. Stanice se také dohodla s vydavatelstvím Mafra vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše na využívání nového studia hudební televize Óčko v Anděl Media Centru na pražském Smíchově.

BRAND24

Pro Leoše Mareše je start vlastní late night show splněním velkého snu, o který usiloval už za svého působení na Nově. Late night show jako v Americe? Velká profesionalita a ještě větší rozpočet na produkci mě přesvědčily, abych do toho prostě šel, komentuje s nadsázkou nabídku od Mňam TV. Novým konceptem se původně kulinářská televize začíná blížit někdejší zábavné stanici Pětka, která stavěla rovněž na celebritách a zábavě. Při celoplošném pokrytí v multiplexu 3 dokázala dosahovat až dvouprocentního podílu na trhu. Mňam TV vysílá v pozemní Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací, která pokrývá všechna krajská města a v blízké době by se měla rozšiřovat do dalších regionů.

Mňam TV rozšiřuje záběr na lifestyle by potucek793

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).