Hlavní navigace

Milkovics představil studio TV Mňam, kde natáčí i nový dokumentární seriál s Riccardem Lucque

24. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ OBSÁHLÁ GALERIE ZE ZÁKULISÍ – Pořad věnovaný italské kuchyni by se měl objevit ve vysílání televize Mňam TV od soboty 27. května a pak každou další sobotu v 17:30 hodin.

Nový dokumentární seriál o vaření by měl mít celkem osm dílů a jeho hlavním protagonistou bude šéfkuchař Riccardo Lucque, majitel řady restaurací v Praze. Pořad nazvaný Pravá Itálie s Riccardem nabídne divákům pohled do zákulisí Riccardových italských restaurací a bistrotéky a představí jejich každodenní ruch. 

PODROBNĚJI: Mňam TV obnoví vlastní produkci pořadů a chystá vstup na slovenský trh

Diváci se seznámí nejen s jejich šéfkuchaři, ale i celými týmy zaměstnanců a italskými dodavateli. Stejně tak se mohou těšit na recepty na ty nejoblíbenější pokrmy a delikatesy. Partnerem pořadu je značka De’Longhi, která s Riccardem spolupracuje dlouhodobě.


Autor: Karel Choc, Internet Info, podle licence: Rights Managed

Zákulisí natáčení pořadů Mňam TV

Riccardo Lucque: Můj klíč k úspěchu

Pokládám se za člověka štěstěny, protože se věnuji tomu, co mám rád. Jídlo je mojí vášní a já mám každý den možnost ochutnávat vynikající pokrmy a pít kvalitní víno. Právě vášeň může za můj úspěch. Kdyby se nějaký velký investor rozhodl založit restauraci jen proto, že má spoustu peněz, nevěřím, že by ta restaurace prosperovala. Kdyby v ní pracovali zaměstnanci bez nadšení, byla by bez šance. Mým největším úspěchem jsou lidé, se kterými pracuji. Jsou pyšní na to, co prodávají. Zákazníkům nabízejí jídlo z přesvědčení, baví se s nimi, znají historii pokrmů, které podávají.

Riccardo: Z Londýna přes New York až do Prahy

Svou gastronomickou kariéru odstartoval Riccardo Lucque v šestnácti letech. Od roku 1993 pak pobýval po dobu devíti let v Británii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru pak na jistou dobu přesunul do newyorské restaurace Il Bucco, která byla v době Riccardova působení vyhlášena nejlepší novou restaurací na Manhattanu.

K TÉMATU: Milkovics plánuje spuštění tří nových kanálů, stanic Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV

Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega. Dohromady má po Praze osm restaurací a také školu vaření pracující s autentickými italskými pokrmy.

BRAND24

PSALI JSME: Zpravodajskou televizi Z24 chce Milkovics rozjet do dvou měsíců, v květnu vyjde stejnojmenný týdeník

Pál Milkovics

Pál Milkovics

Pál Milkovics, ředitel společnosti S&P Broadcasting, která televizní kanál Mňam TV provozuje, o novém pořadu uvedl: Mňam TV bude pokračovat cestou vlastní produkce i nadále, aby se svým divákům přiblížila co nejvíce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).