Hlavní navigace

TV Metropol předělala vysílací schéma. Ranní ladění ruší, nově nabídne EZO TV

26. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 1. 2012

NOVÉ VYSÍLACÍ SCHÉMA UVNITŘ Od pondělí 30. ledna dochází k zásadním změnám v programovém schématu pražské televize TV Metropol. Vedení stanice rozhodlo o zrušení formátu Ranní ladění a veškerý živý program přesune na odpoledne. Petra Slancová, která spolu s Petrem Ticháčkem pořadem provázela, bude pouze moderovat zprávy, její kolega pak podle informací DigiZone.cz stanici úplně opouští.

DOKUMENT: Programové schéma TV Metropol od 30. ledna (PDF, 460 kB)

BRAND24

Televize Metropol se rozhodla zaměřit na odpolední vysílání, které nejen posilnila novými pořady, ale i novou tváří do pořadu Pražení, kterou je Vojtěch Lavička. Dle zájmu diváků, kteří si vyžadovali reprízy dvou nejsledovanějších pořadů Supermáma a Na vrcholu právě na odpolední hodiny, vedení Televize Metropol rozhodlo o jejich přesunu, zdůvodnila tento zásadní krok ve vysílání televize. Schéma bylo přepracováno s ohledem na zkušenosti, které jsme získali během osmi měsíců vysílání, dodal výkonný ředitel Marek Vítek. Nově bude do programu zařazena i věštecká EZO TV, která už se delší dobu vysílá i na digitální plnoformátové TV Barrandov.

Pořad Ranní ladění končí. Veškerý živý program začne na Metropoli až odpoledne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).