Hlavní navigace

MediaGuru.cz: Generálním ředitelem Primy bude šéf obchodu Martin Konrád

12. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dosavadní generální ředitel FTV Prima Marek Singer bude od 1. ledna výkonným viceprezidentem MTG zodpovědným za vysílací operace skupiny MTG v rámci střední Evropy.

Novým generálním ředitelem skupiny Prima Group, do níž patří Prima family, Prima Cool a Prima love a v blízké době ji také doplní dokumentární kanál Prima Zoom, se má stát Martin Konrád. Informaci dnes přinesl server MediaGuru.cz. Jednačtyřicetiletý Konrád působí ve společnosti FTV Prima od poloviny roku 2008, kdy sem nastoupil jako obchodní ředitel. V minulosti působil například na pozici generálního ředitele deníku Metro a také jako obchodní ředitel skupiny Regie Radio Music, s.r.o.

BRAND24

K TÉMATU: FTV Prima změní generálního ředitele, Marek Singer míří do vedení skupiny MTG

Televize Prima je jednou z nejvýznamnějších mediálních společností na našem trhu. I z obchodního pohledu jsou její možnosti velké. Jsem rád, že se budu moci podílet na jejím růstu, uvedl už v dubnu 2008, kdy do FTV Prima nastupoval, Martin Konrád. Dosavadní generální ředitel mediální skupiny Marek Singer povyšuje. K 1. lednu 2013 se stane výkonným viceprezidentem MTG zodpovědným za vysílací operace skupiny MTG v rámci střední Evropy. Singer se dočkal povýšení díky dobrým obchodním výsledkům, které za sebou FTV Prima má.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).