Hlavní navigace

Majitel CS Filmu si registruje značku Film Popular pro placenou videotéku

2. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Československá filmová společnost Leoše Pohla stojí za televizními kanály CS Film, CS mini, Horor Film a Kino Svět. Dosud prodávala filmy na DVD, placená videotéka jí chyběla.

Řadu placených internetových videoték na českém a slovenském trhu brzy rozšíří nová služba od provozovatele filmového kanálu CS Film, Československé filmové společnosti. Ta si už registrovala u českého i slovenského patentového úřadu ochrannou známku pro název a logo Film Popular s charakteristickou šipkou pro přehrávání video obsahu na internetu (podobnou má ve svém logu i konkurenční služba Topfun). Plán spustit placenou videotéku už dříve serveru DigiZone.cz potvrdil většinový vlastník CS Filmu Leoš Pohl.

BRAND24

K TÉMATU: CS Film má prodlouženou licenci pro satelitní vysílání až do roku 2029

Československá filmová společnost už nyní provozuje eshop Filmpost.cz s filmy na DVD. Kromě českých a slovenských titulů nabízí i některé zahraniční snímky. Služba, jejímž prostřednictví by si zájemci mohli film za poplatek přehrát, aniž by si kupovali pevný nosič, ale Leoši Pohlovi zatím chyběla. Bude se však muset popasovat s poměrně silnou konkurencí zmíněné videopůjčovny Topfun, za níž stojí majitel slovenské komerční televize Joj, a také služby Voyo od televize Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).