Hlavní navigace

Magio Sat a Nová Digi TV SK zařazují kanály ČSFS

4. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na Slovensku CS film, společně se stanicemi CS mini a Horor film patřícími pod Československou filmovou společnost (ČSFS), šíří už řada operátorů.

Společnost Slovak Telekom v pátek 1. září přidala do nabídky svých satelitních platforem Magio Sat a Nová Digi TV SK stanici CS Film, televizi českých a slovenských filmů, CS mini (dětská) a také Horor Film. Už dříve tohoto roku (v červnu) je zavedla i společnost UPC Broadband Slovakia.

V tuto chvíli tak jsou CS film s CS mini a Horor filmem ve všech velkých kabelových a satelitních sítích jak v České republice, tak na Slovensku. Rozhodnutí obou společností potvrzuje, že zájem o českou a slovenskou filmovou a dokumentární tvorbu, dřívější i novější, je značný a především trvalý, říká většinový majitel Československé filmové společnosti Leoš Pohl. 

K TÉMATU: Pestrý podzim na kanálech Československé filmové společnosti

UX DAy - tip 2

WAR svět válek spustil upoutávku v DVB-T. Vystřídal zpravodajskou Z24

Provozovatelem všech tří televizních stanic je Československá filmová společnost, která rovněž zřizuje volně šířenou stanici Kinosvět známou z českého DVB-T. ČSFS patří i videoportál www.filmpopular.cz, metropolitní televize Praha TV a celoplošné rádio Radiodechovka. Na počátek října je pak připraven start další dokumentární televizní stanice – WAR svět válek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).