Hlavní navigace

Mafra spouští slovenskou obdobu videoportálu Playtvak

1. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Premiéru zde bude mít mimo jiné i unikátní internetový seriál Bude horšie, který je na Slovensku jako první svého druhu natáčený na mobilní telefon.

Mediální dům Mafra spustí slovenskou obdobu Playtváku, videoportál Pusti.to. Obě stránky spolu budou spolupracovat. Po úspěšném startu HNtelevízie chceme jít dál a tento nový projekt je dalším krokem k posílení videoobsahu, v jehož úspěch věříme, uvedla Andrea Szőcsová, ředitelka digitálních médií vydavatelství Mafra Slovakia. Premiéru zde bude mít i unikátní internetový seriál Bude horšie, který je na Slovensku jako první svého druhu natáčený na mobilní telefon. V každém díle spolu otec se synem v obýváku řeší konspirační teorii.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Návštěvníky Playtváku zaujala „pomalá televize“, lákají hlavně záběry z letiště

Otce si v seriálu Bude horšie zahrál Pavol Topoľský. Autorem je jeden z nejznámějších slovenských dramaturgů a scenáristů – Stano Guštafík, který stál za Mafstory či Profesionály. Seriál Bude horšie vznikl jako úplně spontánní nápad. Z vydavatelství Mafra Slovakia přišla začátkem léta nezávazná nabídka na vytvoření nápadů na krátké on-line pořady a z nich vznikl krátký, zhruba dvouminutový seriál, vysvětluje Guštafík. Kromě seriálu najdou zájemci na Pusti.to například i satirický lifestylový pořad Narýchlo kontroverzního herce Viktora Horiana.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).