Hlavní navigace

Loewe aktualizovalo. Má i certifikaci serveru Tidal pro bezztrátové streamování hudby

9. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Loewe
Aktualizace nabízí mj. vylepšenou podporu pro Bluetooth sluchátka, obraz v obraze (PiP) a zejména oficiální podporu hudebního serveru Tidal.

Výrobce vydal důležitou aktualizaci „Software Update 3.0“ a oznamuje další rozšíření funkcí televizorů Loewe s platformou SL3×x. To zahrnuje i aplikaci pro u nás zatím nedostupné služby Amazon Video a podporu funkce Multiroom Bluetooth Music Player. Aktualizace je volně ke stažení, distributor pouze upozorňuje, že u některých televizorů je vyžadováno použití tzv. Feature Upgrade.

Pokud jde o švédský server s bezztrátovou muzikou, Tidal, dostupný i z Česka (cena předplatného je 165, resp. 330 Kč měsíčně), ten certifikoval Loewe jako prvního výrobce televizorů. Oznámila to společnost Basys zastupující Loewe na českém a slovenském trhu.

Nová aplikace dovoluje vychutnat si typicky bezztrátové streamování muziky ve formátu FLAC, nebo jednodušší v MP3, ale za nižší předplatné. Službu si ostatně můžete i vyzkoušet.

ČTĚTE TAKÉ: Co Loewe chystá pro rok 2016 (aktualizováno o HDR)

Test Loewe Connect 32 DR+

Test Loewe Reference 55

UX DAy - tip 2


Autor: Bohumil Herwig

Nová generace firmwaru verze 3.0.41.0 je určena pro aktuální modelové řady Ultra HD televizorů Loewe se šasi SL310 a SL320. Konkrétně jde o Loewe One, Art FHD, Art UHD, Connect a Reference UHD.

Mezi funkcemi ještě najdete mj. nově přidané menu pro režim DiSEqC Envelope, podrobné nastavení pro subwoofer Loewe 300 a také nový webový prohlížeč s podporou myši napojené přes USB. Důležitou změnou je rovněž nastavitelná velikost a pozice okna pro obraz v obraze, tedy PiP (Picture in Picture).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).