Hlavní navigace

Lifestylová televize Stil ukončí 1. srpna své vysílání. Nahradí ji nová stanice

19. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stil byla původně koncipována jako náhrada za dnes již neexistují kanál Public TV. V programu postupně převážila česká muzika, a to je i důvodem, proč dojde k přeformátování na Šlágr TV.

Hudební a teleshoppingový kanál Šlágr TV nebude tak úplně novou televizní stanicí, tedy ve smyslu, že by doplnil současnou nabídku českých programů. Tato stanice nahradí od 1. srpna vysílání lifestylového kanálu Stil TV. Server DigiZone.cz o tom informoval Zbyněk Chmelík, obchodní ředitel společnosti TPMC, která je držitelem licence. Šlágr TV se objevovala ve vysílání televize Stil jako programový blok čtyřikrát denně – v osm, deset, patnáct (případně šestnáct) a osmnáct hodin.

K TÉMATU: Dechovková a country televize Šlágr získala satelitní licenci na 12 let

Obrovský a nečekaný zájem divácké obce o pořady z produkce České muziky jasně ukázal na budoucí podobu vysílacího schématu. Diváci se mohou od 1. srpna těšit na celodenní vysílání proudu hudby a zábavy z dílny České muziky pod názvem TV Šlágr, uvedl Chmelík. V souvislosti se vznikem samostatné televize Šlágr dochází také ke změně úpravy vlastnických podílů ve společnostech TPMC a Česká muzika (právě ta stojí za projektem Šlágr TV).

UX DAy - tip 2

BLOG DAVIDA RÁCZE: Stil TV – nový trend seniorů

Kromě toho, že televize bude dostupná na satelitu, zůstane nadále také v programové nabídce lokálních multiplexů na Liberecku a Českobudějovicku. Obchodní ředitel TPMC Zbyněk Chmelík také pro DigiZone.cz popřel, že nová televizní stanice, která se má objevit v zemském multiplexu 4, by měla být právě Šlágr TV. Kromě české muziky zůstane ve vysílání Šlágr TV také prodej produktů skrze televizní obrazovku.  Stil TV také vysílala například prostřednictvím kabelových rozvodů společnosti UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).