Hlavní navigace

LG spustila globální kampaň s názvem „Odhalení pravdy o barvách v TV“

16. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: LG
Celosvětová kampaň vychází z průzkumu společnosti IPSOS, který zjistil, že většina diváků sleduje televizor pod určitým úhlem a nesedí k obrazovce kolmo.

Podle průzkumu provedeném letos v USA a ve Francii se asi 60 % lidí dívá na televizor pod určitým úhlem. Kampaň LG proto zdůrazňuje důležitost kvalitního a přesného zobrazování barev i při sledování televizoru „zešikma“.

Základem kampaně je výukový web, který je připraven i v češtině a vedle barevnosti se zaměřuje i na pozorovací (pohledové) úhly spojené s firemní technologií Nano Cell. Ta představuje jednu z vrstev obrazovky a je složena z nanočástic o velikosti 1 nm.

NAPSALI JSME: Systém WebOS 3.5 pro chytré televizory LG získal bezpečnostní certifikát

Nové televizory 2017: Jak jsou na tom s extra funkcemi a přípravou na DVB-T2

LG UP970: 4K BD přehrávač připravený na Dolby Vision míří i k nám

Společnost LG Electronics pro kampaň připravila také videosrovnání (české titulky) svých displejů NanoCell s konkurencí, a to formou „zápasu“ televizních technologií za asistence fotbalových hráčů Stevena Gerrarda a Adama Lallana.

BRAND24

Součástí kampaně je i celosvětová soutěž na Facebooku, ve které můžete vyhrát televizory, podepsané míče či dresy. Více informací na webových stránkách LG.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).