Hlavní navigace

Názory k článku LG pro letošní rok plánuje vylepšený ovladač Magic Remote a OLED s úhlopříčkou 55“

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2013 22:11

    bez přezdívky

    Prosím o nějaké podrobnosti o LG Cloud a směru vysílání (streamování). Má to být vylepšené DLNA? Opravil LG už závažné softwarové chyby v sekci DVB-S a DVB-S2 (existují přinejmenším v modelech 2011)? Nechá se již vybraný tuner kompletně samostatně ladit, bez ztráty obsahu jiných tunerů? Nechají se již mazat digitální stanice (její stanovisko, že je to vlastnost nemohu akceptovat)? Jsou již vylepšené oblíbené skupiny s možností je přejmenovat, rozšíření počtu (4 jsou nedostatečné!) a lepší manipulace?

    Přemýšlí LG o rozšíření podpory svého Magického ovladače i pro PC platformu, jak jsem jí navrhl před půl rokem a dodnes jsem nedostal odpověď? Představuje si snad firma LG takto komunikaci se svými zákazníky? Nebo jí na jejích zákaznících nezáleží (podle vyjádření české podpory LG: firma na naše podněty nereaguje)? Kdy budou Magické ovladače kompatibilní i zpětně dohráním novějšího firmware pro dřívější modelové řady (2011, 2012, ...)?

    Kdy bude zobrazovací panel (TV) oddělen od řídící elektroniky (TV) na tento způsob: panel + propojovací optický kabel + box elektroniky? Pro upgrade samostatných komponent (panel, box s elektronikou a výstupy) je to nejrozumnější řešení ... pro optimální dostupnost konektorů a ještě větší zeštíhlení zobrazovacího panelu také.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).