Hlavní navigace

Letošní TVCON proběhne koncem března v centru DOX

29. 1. 2016
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Letošní ročník konference TVCON, kterou připravuje společnost Internet Info a na jejíž organizaci se DigiZone podílí, proběhne 30. března v pražském kulturním centru DOX.

Konference TVCON 2016 se bude věnovat tématům na rozhraní mezi televizním vysíláním, on-line videem, Smart TV a obsahovými inovacemi, které vnímá optikou businessu, technologie i obsahu. Vybraní řečníci vysvětlí, co se zrovna odehrává ve světě HbbTV, OTT, VOD a všech dalších zkratek, o kterých píšeme. 

Organizátoři aktuálně oznámili datum a místo konání čtvrtého ročníku konference, který se uskuteční 30. března v pražském centru DOX. Zároveň byl spuštěn samostatný web akce. Kompletní line-up a složení řečníků budou na webu zveřejněny v nejbližších týdnech, pro čtenáře DigiZone bude také připravena soutěž o tři volné celodenní vstupy na konferenci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).