Hlavní navigace

Lepší.TV umí třídit nahrávky

23. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Bohumil Herwig
UVNITŘ FOTOGALERIE – Po nedávném zavedení HD kanálů do aplikací pro televizory je tu nyní i řazení nahrávek například podle času záznamu.

IPTV služba Lepší.TV donedávna uměla zpracovat zmiňované HD kanály pouze při přístupu přes set-top box. Nyní to zvládá i přes aplikaci pro platformu Android TV, tedy zejména v případě televizorů Philips a Sony, a také u chytrých televizorů Samsung od roku výroby 2015. HD stanice tedy momentálně nejsou k dispozici už jen při přístupu přes mobil a počítač.

Novinkou nejčerstvější je pak třídění nahrávek. A protože Lepší.TV nabízí měsíční uchování záznamů bez ohledu na zabraný datový prostor, což není zvykem, možnost seřadit je se opravdu hodí.

K TÉMATU: Lepší.TV přichází s tříděním kanálů

Jak nainstalovat aplikaci Lepší.TV na televizor s Androidem

Jaká je Lepší.TV v počítači a v mobilu? Velmi dobrá

UX DAy - tip 2

Jak můžete vidět ve fotogalerii, možnosti řazení nahrávek jsou tři a pro každou to jde sestupně nebo vzestupně. Ověřili jsme funkci v praxi u mobilu, PC a set-top boxu (Lepší.TV nám potvrdila, že řazení bylo zavedeno i do aplikací pro televizory) a pouze u set-top boxu je třeba si dát pozor, abyste omylem na dálkovém ovladači nezmáčkli tlačítko menu. V tomto okamžiku totiž nabídka „Seřadit nahrané pořady“ zůstane na obrazovce a jen těžko se jí zbavujete. A ještě drobnost: momentálně je také zapotřebí – po přechodu na ikonu ozubeného kolečka – zmáčknout OK. Nabídka totiž sama nenaběhne, jak je nejen v této sekci zvykem. Jinak se funkčnost zdála být v pořádku.

Vedle výše zmiňovaného nahrávání, při kterém jsou po měsíci záznamy automaticky mazány, máte také možnost stáhnout si je do počítače přes váš účet na tvprogram.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).