Hlavní navigace

Lepší.TV představuje aplikaci pro iOS a novou sekci zhlédnutých pořadů

22. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Lepší.TV
UVNITŘ SCREENSHOTY – IPTV platforma Lepší.TV uvedla na trh speciální aplikaci pro mobilní telefony Apple.

Po aplikaci pro mobilní telefony s operačním systémem Android připravila IPTV platforma Lepší.TV speciální aplikaci i pro předplatitele s telefony od firmy Apple. Aplikace pro iOS byla první aplikace, kterou jsme vyvíjeli externě. Všechny ostatní jsme tvořili sami, upřesňuje mediální zástupce operátora Dominik Světlík

RECENZE: Jaká je Lepší.TV se „set-top boxem“? Stejná, ale přece jen trochu jiná 

Stejně jako na všech ostatních zařízeních, tak i na mobilní aplikaci pro operační systém iOS se Lepší.TV drží stejného vzhledu a také funkcí. Uživatele tak uvítá prostředí, které může znát například z PC nebo Lepší.TV Boxu a funkce jsou naprosto totožné, popisuje Světlík. Pro ilustraci, Android aplikaci Lepší TV si už nainstalovalo přes 1500 uživatelů.

BRAND24

PSALI JSME: Lepší.TV umí třídit nahrávky 

Platforma také zprovoznila novou sekci pro své uživatele nazvanou Zhlédnuté pořady. V praxi funguje tak, že když se uživatel dívá na pořad déle než pět minut, automaticky se zařadí do sekce Zhlédnuté pořady a je tak později jednoduše dohledatelný, slibuje Světlík. V sekci je navíc u pořadu i tzv. oko, které je z poměrné části vyplněné oranžovou barvou, která symbolizuje, kolik z celkové délky pořadu divák viděl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).