Hlavní navigace

Leoš Pohl připravuje pro operátory a jejich zákazníky nový portál Filmpopular.cz

5. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nový portál by měl sloužit především jako podpora prodeje tematických stanic CS Film a CS Mini. Přístup na něj by měl být chráněn údaji, které budou poskytovat provozovatelé pay TV.

Portál Filmpopular.cz, který bude určen výhradně kabelovým, IPTV a satelitním operátorům, respektive jejich zákazníkům, připravuje se svým týmem podle informací serveru DigiZone.cz ostravský podnikatel Leoš Pohl. Filmpopular by měl nabídnout obsah, který se nevejde na obrazovku a bude sloužit jako podpora prodeje televizních stanic Československé filmové společnosti. Právě tu Pohl vlastní. Firma je provozovatelem kanálů CS Film, CS Mini, Horor Film a nově také Kino Svět.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Leoš Pohl a Radim Pařízek: dva Ostraváci, co nebývale expandují v rádiu i televizi

To, jaký bude mít Filmpopular obchodní model, bude záležet na samotných operátorech. Běžní zájemci, tedy lidé, kteří nejsou zákazníci některého kabelového operátora, k němu mít přístup nebudou. Portál by totiž měl být chráněn přístupovými údaji, které budou poskytovat zákazníkům placených služeb jejich provozovatelé. Pohl je v oblasti digitální televize velice aktivní. Stojí i za pražskou Regionální sítí 4 a vlastní třetinový podíl ve společnosti RadioPraha, která provozuje tematickou stanici Rádio Dechovka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).