Hlavní navigace

Kuki TV má další aplikaci. Pro Nvidia Shield TV 2017, resp. platformu Android TV

26. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

IPTV televize postavená na vlastní platformě rozšiřuje nabídku aplikací, přes které je dostupná. Nyní přichází pro zařízení s Android TV.

Podle tvůrců má Kuki několik výhod, mezi jiným i to, že důsledně dodržuje stejné uživatelské prostředí v rámci různých platforem. Ani aplikace pro Nvidia Shield TV ve verzi 2017 není výjimkou a přesvědčit se o tom můžete v galerii nafocené na dnešní tiskové konferenci.

Na ní byla aplikace uvedena a bylo také řečeno, že je určena nejen pro operační systém, resp. platformu, Android TV 7, kterou Shield TV 2017 používá, ale má fungovat i na dalších zařízeních s Android TV verze 5.1 a 6. Nejspíše tedy i včetně televizorů.

NAPSALI JSME: Samsung se dohodl s Kuki TV. S novým televizorem získáte i předplatné

Kuki TV: černý kůň tuzemských IPTV služeb

Jaká je Nvidia Shield TV (2017) jako multimediální přehrávač?

Kuki TV působila – po krátkém seznámení – jasně a přehledně a na zařízení od Nvidie běhala neuvěřitelně svižně. Zjevně se ale také vylepšilo i ovládání samotné Shield TV 2017 a oproti naší recenzi byl pokrok znatelný.

BRAND24

Oznámena také byla zaváděcí akce, v rámci které je v Alze připraveno několik set konzolí Nvidia Shield TV 2017, které už mají v ceně balíček Kuki TV Větší, a to zdarma až do konce letošního roku. Akce bude probíhat od 2. května nejpozději do konce června 2017 nebo do vyprodání zásob.

Kuki má momentálně v Česku asi 80 000 zákazníků a hodlá nejspíše koncem tohoto roku přejít na kodek H.265/HEVC a snížit tak zatím v rámci českého IPTV prostředí dosti enormní nároky na rychlost internetového připojení (13 Mb/s). Služba vedle běžných funkcí IPTV, jako zpětné zhlédnutí, nahrávání či TimeShift, nabízí i volbu Seriály a za příplatek máte k dispozici automatické nahrávání a třídění snad všech, které se ve vámi zvoleném balíčku vyskytují.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).