Hlavní navigace

Komunikaci na Nově povede Josef Koukolíček, dosavadní šéfredaktor Super.cz

31. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejsledovanější televize u nás mění poměrně v krátké době znovu manažera na pozici ředitele PR a komunikace. Novou posilu svého týmu našla v bulvárním webu Super.cz.

Televize Nova se rozhodla vyměnit manažera na pozici ředitele PR a komunikace. Lubora Černohlávka, který od 1. srpna povede zpravodajský portál tn.cz, nahradí Josef Koukolíček. Ten do nového působiště přichází z vydavatelství Borgis, kde vedl redakcí serveru Super.cz. Nova uvedla, že Koukolíček bude ze své nové pozice zodpovědný za celkový mediální obraz skupiny Nova a všech jejich pořadů a projektů, odpovídat bude za externí komunikaci společnosti.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nový šéf PR a komunikace Novy Černohlávek nastoupí od 5. března

Josef Koukolíček bude pro naši společnost významnou posilou. Věřím, že nám pomůže i nadále upevňovat obraz skupiny Nova jako lídra trhu, uvedl při této příležitosti generální ředitel Novy Jan Andruško. Rád bych také Luborovi Černohlávkovi poděkoval za jeho práci v rámci oddělení PR a komunikace a přeji mu hodně úspěchů v dalším působení na tn.cz, doplnil Andruško. Připomeňme, že před Černohlávkem působil  do 6. června loňského roku na pozici ředitele PR Vladimír Mužík, současný ředitel zpravodajství TV Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).