Hlavní navigace

KinoSvět začne vysílat od zítřka v satelitní službě Skylink po celý den

7. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Díky Skylinku a nabídce Digital se KinoSvět rázem dostává do téměř dvou miliónů českých domácností, které, dnes už většinově, vsadily na satelitní příjem televizního signálu,“ uvedl Leoš Pohl.

Dokumentární stanice KinoSvět bude dostupná v satelitní službě Skylink od zítřejšího dne jako čtyřiadvacetihodinový kanál. Doposud byl tento program k dispozici na pozici 23,5 stupně východně jako dvouhodinové okno, v době od 20 do 22 hodin, tedy v mezidobí, kdy ukončila vysílání dětská stanice Minimax a než odstartoval erotický program Leo TV. Provozovatel o chystané novince informoval na sociální síti Facebook. KinoSvět se stane součástí nejnižší programové nabídky Digital, v niž jsou například zahrnuty i stanice České televize, Primy nebo Novy.

ČTĚTE TAKÉ: Kinosvět posílí žánr záhad a napětí, nabídne devět nových amerických sérií

UX DAy - tip 2

Díky Skylinku a nabídce Digital se TV KINOSVĚT rázem dostává do téměř dvou miliónů českých domácností, které, dnes už většinově, vsadily na satelitní příjem televizního signálu, uvedl Leoš Pohl, jednatel Československé filmové společnosti, která KinoSvět provozuje. Stanice se zaměřuje především na tajemství a záhady, počínaje pořady předních českých lovců záhad S. Motla, A. Vašíčka, O. Dvořáka a I. Mackerleho a konče podobnými dokumentárními sériemi především z USA. Přímým konkurentem KinaSvět je Prima Zoom. Oba programy jsou dostupné zdarma v rámci pozemní digitální televize.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11797/H, FEC: 5/6, SR 29500, norma: DVB-S2/8PSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).