Hlavní navigace

Kasa.cz: prodej TV s DVB-T2/HEVC, oficiální vyjádření

29. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Bohumil Herwig
Společnost zaslala své vyjádření k akci zpětný bonus za nákup konkrétních typů TV s tunerem T2/HEVC. Na to, že zde uvedené přístroje nejsou kompatibilní s budoucím vysíláním, jsme upozornili v pondělí.

K úplné citaci pouze připojuji galerii s titulní stranou akce tak, jak byla od zveřejnění našeho článku na webu Kasa.cz postupně měněna. Na místo původní podoby spočívající ve zmiňovaném zpětném bonusu 900 Kč za nákup konkrétních TV (viz původní článek) dnes spočívá ve finančním příspěvku v hodnotě 900 Kč na pořízení kompatibilního set-top boxu pro příjem DVB-T2/H.265/HEVC.

Obrázek si udělejte vlastní i z původního článku, na který citace odkazuje. Vyšel v pondělí, 27. června 2016.

BRAND24

K TÉMATU: Chcete televizor s DVB-T2/HEVC? Pozor na nákup na Kasa.cz

Oficiální vyjádření dorazilo včera v podvečer od agentury MC consultant s tím, že ho připravil produktový manažer Kasa.cz Petr Štursa. Říká se v něm, cituji: Akce se značkou Panasonic byla zahájena v pátek 25. 6., hned v pondělí 27. 6., jakmile jsme vlastní kontrolou zjistili, že je v textaci chyba, obratem jsme ji opravili. Akce tedy neběžela nějakou dobu, jak je uvedeno v článku, ale pouze přes víkend, kdy se neprodal žádný z těchto televizorů. U produktů byly po celou dobu uvedeny parametry správně. Jednalo se přitom o akci výrobce, nikoliv o akci prodejce. Proto do popisu akcí dáváme odkaz na stránky výrobce, kde jsou uvedeny přesné podmínky a princip akce a kde zákazník uplatní nárok na vrácení peněz či získání příspěvku na další nákup.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).