Hlavní navigace

Karlovy Vary o filmovém festivalu pokryje Color Music Rádio na frekvenci 98,6 MHz

29. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na krátkodobé oprávnění k využití kmitočtu od Českého telekomunikačního úřadu chce provozovatel navázat řádně udělenou vysílací licencí. Rádio už vysílá v Praze a Brně.

Nové rádio pokryje během nadcházejícího jubilejního 50. ročníku mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Na základě krátkodobého oprávnění od Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) zde bude od 1. do 15. července na frekvenci 98,6 MHz vysílat pražské a brněnské Color Music Radio. Živě budeme vysílat z karlovarského studia, které se několikrát denně připojí on-air na všechny naše FM v Praze, Brně i Karlových Varech, sdělil provozovatel stanice Miroslav Pýcha. Stejným způsobem vysílalo Color Music Radio v Karlových Varech již loni, letos by ale rádo na krátkodobé vysílání navázalo standardní vysílací licencí a dlouhodobou přítomností v karlovarském éteru.

K TÉMATU: Karlovy Vary chce během filmového festivalu pokrýt dočasné rádio na FM

BRAND24

Vše máme ke spuštění vysílání již připraveno, příslušné povolení ČTÚ již má naše rádio k dispozici, a spuštění vysílače je jen otázka tzv. Swich ON! Takže kdo pojedete letos na festival – laďte a poslouchejte nás již od 1. července 2015 on AIR na 98.6 FM v Karlových Varech a okolí, vyzývá Color Music Radio na svém webu. Slibuje každodenní živé vstupy a rozhovory se zajímavými hosty filmového festivalu. Živé vstupy budou přímo z Karlových Varů zajišťovat DJ Chris Kaufman, DJ Friky a další. Moderátor David Forst bude moderovat dopolední drive a všichni se budeme snažit do vysílání zapojit hosty festivalu, dodal provozovatel stanice.

Color Music Radio bude živě vysílat ze studia naproti hotelu Thermal z baru Grand Café Septime ve Dvořákově sadech. V době od 3. do 10. července, kdy probíhá karlovarský filmový festival, nabídne Color Radio Music dopolední vysílání denně od 8:00 do 13:00 hod., odpolední od 17:00 do 21:00 hod. a večer od 20:00 do 21:00 hod. festivalové aktuality – ale jen v případě, že bude mít k dispozici aktuálního hosta. Provozovatel stanice, společnost Ultravox, již požádala Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) o přidělení řádné vysílací licence pro karlovarskou frekvenci 98,6 MHz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).