Hlavní navigace

Kabelový kanál Fine Living začal vysílat v širokoúhlém formátu

14. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Stanice se orientuje na pět hlavních žánrů: domácnost, vaření, cestování, životní styl a zdraví. Na český trh vstupovala původně pod názvem Zone Club.

Tematickou stanici Fine Living (dříve Fine Living Network) je možné od včerejška sledovat v širokoúhlém obrazovém formátu 16:9. Program ve své nabídce šíří například největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika. Na satelitu tento kanál žádný náš operátor nenabízí. Stanice je lokalizována do češtiny. Stanice se orientuje na pět hlavních žánrů: domácnost, vaření, cestování, životní styl a zdraví. Program původně na náš trh vstupoval pod názvem Zone Club.

BRAND24

Stanice Fine Living začala vysílat ve formátu 16:9
Autor: repro foto Fine Living

Stanice Fine Living začala vysílat ve formátu 16:9

ČTĚTE TAKÉ: Několik měsíců po National Geographic přejde na formát 16:9 i Nat Geo Wild

Provozovatelem kanálu je společnost Chello Central Europe, která na našem trhu zastupuje mnoho placených televizí, mimo jiné Sport 1 a Sport 2, Extreme Sports, JimJam, History Channel, Spektrum, TV Paprika a řadu dalších. Letošní rok byl na přechod tematických stanic do širokoúhlého formátu poměrně bohatý. Namátkou je možné uvést například dokumentární National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Viasat Explorer, Discovery Channel, ze seriálových a filmových programů šlo o AXN.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).