Hlavní navigace

Kabelová televize UPC zařadí kanály HBO a Cinemax v HD kvalitě už za pár dní

15. 6. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ FOTO – V nabídce operátora by se měl 23. června objevit také dokumentární kanál TLC od Discovery. Ten se stane součástí nabídky Komfort a balíčku Darwin.

Společnost UPC Česká republika, největší poskytovatel kabelového připojení u nás, informuje v těchto dnech zákazníky, kteří odebírají její e-mailový newsletter, že během několika dní se v její nabídce objeví dlouho očekávané kanály HBO 2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD. Stane se tak konkrétně 23. června. Dvoudenní testování v digitální kabelové síti proběhlo, jak se ukazuje, úspěšně a zařazení stanic už tedy v tuto chvíli nic nebrání. Firma za tímto účelem vytvoří zcela nový multiplex.

Obrázek lze zvětšit
Autor: Newsletter společnosti UPC Česká republika

Obrázek lze zvětšit

K TÉMATU: První z operátorů potvrdil zařazení kanálů HBO a Cinemax v HD rozlišení do své nabídky

Veškeré informace, které se objevily v souvislosti s kanály Cinemax ve vysokém rozlišení (HDTV), byly spekulacemi. Společnost HBO Europe, která je jejich provozovatelem, už od počátku tvrdila, že až se dostanou její HD stanice do distribuce, budou k dispozici všechny, nikoliv pouze programy HBO 2 a HBO Comedy. Tuto zprávu přinesl na konci května server Živé.sk, zmonitorovala ji například i Parabola.cz, která následně za několik dní „obrátila“ a referovala o přesném opaku. Nové HD kanály od HBO budou součástí balíčků HBO, Cinemax a Superfilm.

BRAND24

Obrázek lze zvětšit
Autor: Newsletter společnosti UPC Česká republika

Obrázek lze zvětšit

ČTĚTE TAKÉ: Portál HBO GO konečně i pro klienty O2TV, na dva měsíce bude zdarma

Ve stejný den jako stanice HBO 2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD se objeví v programovém rastru společnosti UPC Česká republika i dokumentární kanál TLC, jehož provozovatelem je společnost Discovery Networks. „Tento nový kanál se zaměřuje na ženy, kterým předkládá vše od módy a životního stylu až po vaření a „lifestyle“ seriály," informuje zákazníky ve svém newsletteru UPC. Program TLC bude zařazen do nabídky spolu s Discovery, tedy do nabídky Komfort a do tematického balíčku Darwin. Kanál bude i součástí nabídek Standard a Supreme.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).