Hlavní navigace

Kabelová televize UPC láká klienty na rychlejší internet a více programů

14. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podobně jako satelitní služba freeSAT i UPC Digital dá všem zákazníkům na Vánoce balíček programů Filmbox Plus v hodnotě 99 Kč na měsíc zdarma.

Společnost UPC Česká republika, provozovatel největší kabelové televize na našem trhu, chce potenciální zákazníky nalákat na své produkty. V době vánočních svátků připravila promoakci týkající se jak internetu, tak i kabelové televize. Pokud si zákazník objedná například TV balíček Klasik a Internet 100 Mb/s, získá na 3 měsíce 200Mb/s internet a TV Horizon Komfort s více než 100 TV programy (37 v HD), videotékou My Prime a mobilní televizí Horizon Go, uvedl Jan Kohout, marketingový ředitel UPC.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní služba freeSAT zařadí stanici FilmBox Extra HD, nabízí i vánoční rádio

Podobně jako satelitní služba freeSAT i UPC Digital dá všem zákazníkům na Vánoce balíček programů Filmbox Plus v hodnotě 99 Kč na měsíc zdarma. V balíčku jsou kanály FilmBox Plus, FilmBox Premium, FilmBox Extra HD a Filmbox Family. Diváci se mohou těšit na filmy jako Lásky čas, Králova řeč, pohádky Já padouch 2 a novou verzi oblíbené Popelky nebo akční film Rychle a zběsile 6. Zákazníci se nemusí o nic starat, UPC balíček automaticky aktivuje 15. prosince na dobu jednoho měsíce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).