Hlavní navigace

JOJ slibuje spustit nový kanál v českém zemském vysílání

24. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak uvedl server Mediaboom.sk, na začátku září by měla na českém území zahájit vysílání stanice JOJ Family, určená výhradně pro český trh.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání potvrdila prostřednictvím Hany Smutné udělení licence pro program JOJ Family, o kterou zažádala firma Magical Roof. Jednatelé společnosti jsou stejní jako u firmy Doneal, která provozuje kanál JOJ Cinema. Jedním z nich je i generální ředitel slovenské skupiny JOJ Marcel Grega. Smutná dále upřesnila, že půjde o plnoformátový program, strukturu programu, jazyk vysílání a další podrobnosti ale komentovat nechtěla. Vše bude uvedené v tiskové zprávě, kterou Rada vydá zítra. Na vaše otázky odpovíme, až bude rozhodnutí o přidělení licence oficiální, uvedla marketingová manažerka televize Miroslava Klempová.

Podle neoficiálních informací se má kanál objevit v multiplexu 4, který má v současné době pokrytí 95,5 české populace a údajně probíhají také jednání se satelitním operátorem Skylink. Podle informací serveru Mediaboom.sk by se ve vysílání chystané stanice měla objevit show Československo má talent, na jejíž přípravě letos Joj poprvé nespolupracuje s TV Prima. Je tedy možné, že JOJ disponuje licencí na GOT Talent i pro Českou republiku. Stanice by tak mohla zahájit vysílání 4. září, kdy bude odstartován i zmíněný pořad.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).