Hlavní navigace

Jiří Pomeje na Primě family skončil. Kdo ho nahradí ve VIP zprávách, není jasné

21. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už loni v říjnu Pomeje ukončil svoje angažmá na celoplošném rádiu Frekvence 1, kde měl na starosti noční vysílání. Neunesl fakt, že nebyl nominován na Moderátora roku.

Necelých pět měsíců po odchodu z Frekvence 1 skončil Jiří Pomeje i jako moderátor VIP zpráv na Primě family. Každodenní magazín ze společnosti, kterým hlavní kanál Primy ukončuje svoji zpravodajskou hodinu, tak přišel o jediného moderátora mužského pohlaví. Stanice zatím nechce sdělit, kdo a zda vůbec Pomejeho nahradí. “Jediné, co mohu potvrdit je skutečnost, že Jiří Pomeje odchází,” řekl serveru DigiZone.cz vedoucí PR oddělení FTV Primy Václav Mazánek.

BRAND24

K TÉMATU: Jiří Pomeje odešel z Frekvence 1. Neunesl, že nebyl nominován na Moderátora roku

VIP zprávy nadále moderují Laďka Něrgešová a Ivana Gottová. Pořad však už nedosahuje takové sledovanosti jako v loňském roce. Prima family totiž od Nového roku posunula jeho začátek na 20 hodin a před něj vložila nový publicistický magazín Reportéři na vaší straně. Zároveň posunula začátek hlavního večerního pořadu na 20:15 hod. VIP zprávy tak vysílá v době, kdy už začíná hlavní pořad na ČT 1 a řadě dalších, zejména tematických kanálech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).