Hlavní navigace

Jim Carrey o víkendu zavítá do ČR i na Slovensko

16. 4. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Nova
UVNITŘ DALŠÍ ČÍSLA – Navštíví ve své masce českou a slovenskou verzi show „Your Face Sounds Familiar“, tedy „Tvoje tvář má známý hlas“.

TV Nova a TV Markíza vysílají každý týden svou verzi show „Your Face Sounds Familiar“. Na TV Nova jde vždy v sobotu ve 20:20 pod názvem „Tvoje tvář má známý hlas“ a na TV Markíza každou neděli jako „Tvoja tvar znie povedome“. Dnes se můžeme na Nově těšit už po čtvrté, na Markíze v neděli po sedmé.

Tento týden bude náhodou v obou verzích předváděn Jim Carrey v roli Masky. V Česku padl los na Annu Fialovou, na Slovensku na Barboru Švidraňovou.

DigiZone oslovila obě televize s dotazem, jak se jim show zdá úspěšná nejen z hlediska sledovanosti.

TV Nova, Anna Suchá, mluvčí: Tuto show vnímáme jako velký úspěch jarní sezóny. Jsme moc rádi, že se divákům tento nový typ zábavného pořadu tolik líbí a že jej provází tak obrovská vlna pozitivních reakcí nejen na sociálních sítích. Třetí díl se stal v sobotu 9. dubna ve skupině 15–54 nejúspěšnějším pořadem TV trhu nejen minulého týdne, ale i letošního roku. Například vystoupení Adama Mišíka jako Miley Cyrus zaznamenalo na sociální síti Facebook přes jeden milion zobrazení. V komentářích uživatelů se objevují i názory, že je to nejlepší zábavný pořad v historii televize Nova.

Markíza, Alexandra Obuchová, PR manažerka: Jsme velmi rádi, že se show Tvoja tvar znie povedome setkala s velkým úspěchem u diváků. Svědčí o tom nejen čísla sledovanosti, ale i velmi příznivé a pozitivní ohlasy od diváků na sociálních sítích. Velkou zásluhu mají i skvělí účinkující – moderátor, soutěžící a porota. Podařilo se jim výbornou atmosféru ze zákulisí přenést přes televizní obrazovky na diváky. Šestá epizoda vysílaná v neděli 10. dubna překonala všechny rekordy a stala se nejsledovanějším pořadem týdne.

TV Nova také odpověděla na to, proč nešla do mezinárodní verze s Markízou: Jedním z klíčových aspektů úspěchu tohoto typu pořadu je lokální obsazení hvězdných soutěžících. 

BRAND24

Porota zasedá v ČR ve složení Jakub Kohák, Jitka Čvančarová, Janek Ledecký a jeden speciální host. Na Slovensku ve složení Dano Dangl, Zuzana Fialová, Mário „Kully“ Kollár a taktéž speciální host. Tento týden také do české verze zavítá Adela Banášová (ta už si svou úlohu ve slovenské verzi vyzkoušela) a do slovenské herečka Zuzana Šebová.

A na jaká čísla se můžeme těšit dále?


Autor: Petr Jakub

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).