Hlavní navigace

Jediný pořad o vaření, který se mi líbí

11. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Česká televize
Nemám rád pořady o vaření, nelíbí se mi lidé, kteří v nich vystupují, nesnáším tón jejich řeči a nikdy si nejsem schopen zapamatovat žádný recept.

Když jsem poprvé u matky na návštěvě zachytil na České televizi před zprávami pořad Deník Dity P., byl jsem připraven na nejhorší. Kdosi už mi totiž líčil, že je to něco děsného, že se například jeden díl skládal z toho, jak Marek Prchal jede třicet minut vlakem.

O to větší překvapení mě čekalo. Mému vizuálnímu vkusu, vybroušenému natáčením stovek reklam, naprosto vyhovují produktové záběry na lákavé potraviny, pomocí kterých David Ondříček zjevně utvrzuje svou pozici zkušeného reklamního režiséra.

Kdesi na netu jsem zaznamenal kritiku, že prostředí pořadu je sterilní. Mně se naopak ten design líbí a jsem šťastný, že tam nepobíhá nějaký ovčáček v komické zástěře.Ke svému údivu jsem zjistil, že jindy mi tak nesrozumitelné recepty jsem schopen z úst Dity pochopit.

BRAND24

A vůbec mi nevadí ani ty příběhy, které se vařením prolínají – ke své hrůze jsem zjistil, že mi připadají docela zábavné.

Proč ke své hrůze? Inu, jsem toho názoru, že pokud se někomu líbí jakýkoli kulinářský pořad, je to jasný důkaz, že zestárl. Útěchou mi budiž, že s Deníkem Dity P. se dá stárnout alespoň stylově.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Producent a komentátor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).