Hlavní navigace

Je to oficiální! Slovak Sport se vzdal vysílacích práv na Premier League

15. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čárou přes rozpočet je přesun Premier League například pro kabelového operátora UPC, který zákazníky láká na anglickou fotbalovou soutěž ve svém aktuálním bulletinu.

Spekulace, které se objevily v průběhu tohoto týdne ohledně prestižní anglické fotbalové soutěže Premier League, se ukázaly jako pravdivé. Slovak Sport se od příští sezóny, která začíná už tuto sobotu, vzdal vysílacích práv. Serveru DigiZone.cz to dnes oficiálně potvrdil generální ředitel stanice Róbert Greguš. Měli jsme na další rok opci, kterou jsme se rozhodli po dlouhém zvažování nevyužít. Premier League bude na další dvě sezóny v Digi, uvedl Greguš. Důvod, který k tomu provozovatele vedl, šéf Slovak Sportu nesdělil.

K TÉMATU: Přesune se fotbalová Premier League na Digi Sport? Jasno bude zítra

BRAND24

Získání vysílacích práv pro anglickou Premier League by měl provozovatel stanic Digi Sport, společnost Slovak Telekom, komunikovat dnes. Pro držitele práv se nic nezmění, protože přesune přenosy pouze na jiný kanál, pro operátory v České republice a tím pádem i jejich zákazníky jde ale o dost zásadní změnu. Znamená to, že klienti kabelových, IPTV a satelitních operátorů, kteří měli Slovak Sport 2 v nabídce, nebudou moci prestižní fotbalovou soutěž sledovat. Společnost UPC na ni dokonce láká ve svém aktuálním bulletinu.

Server DigiZone.cz zprostředkuje i oficiální stanovisko provozovatele Digi Sportů.

S přesunem Premier League na kanály Digi Sport nepočítal ani kabelový operátor UPC.
Autor: UPC Newsletter

S přesunem Premier League na kanály Digi Sport nepočítal ani kabelový operátor UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).