Hlavní navigace

Janis Sidovský: Barrandov nasadí Sindibáda o týden později. Kvůli Obchoďáku

31. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Seriál by měl být zařazen od 15. září,“ řekl serveru DigiZone.cz programový ředitel Barrandova Janis Sidovský. Přesun podle něj hrozí Receptu na bohatství.

Sobotní večery na televizi Barrandov budou na podzim přeci jenom patřit britskému dobrodružnému seriálu Sindibád, jak stanice původně avizovala. Programový ředitel Janis Sidovský v reakci na včerejší oznámení změn ve vysílání serveru DigiZone.cz sdělil, že se pouze o týden posune odvysílání jeho úvodního dílu. PR manažerka Barrandova Kateřina Kotalová přitom ve čtvrtečním oznámení médiím informovala, že Sindibád nebude nasazen 8. září ani další týdny. Příští týden místo něj Barrandov zopakuje Pravdivý příběh Ivety B.

K TÉMATU: TV Barrandov stahuje sobotní seriál Sindibád, nahradí ho příběh Ivety Bartošové

BRAND24

„Sindibád by skutečně měl být zařazen od 15. září. Cyklus Legendy/Tajemství, který je po Vtipu za stovku! druhým nejúspěšnějším vlastním formátem v historii TV Barrandov, jsem dal na sobotu do okna Prominentů také od 15. září,“ uvedl Sidovský. Sindibád měl původně začínat už 8. září, na tento den ale Prima family naplánovala start svého nového seriálu Obchoďák, který poté přesune na úterní a čtvrteční večery od 21:30. Barrandov proto úvodní díl Sindibáda pouze o týden posunul, aby se s Obchoďákem minul.

Velký otazník se podle Sidovského vznáší nad osudem kuchařské soutěže Recept na bohatství, která měla být jednou z hlavních podzimních novinek Barrandova. Úvodní díl toto pondělí ale u diváků propadnul, od 20 hodin jej sledovalo v průměru jen 144 tisíc lidí starších 15 let, což je na Barrandov podprůměrný výsledek. „Otázkou je, co s ním uděláme. Nechávám mu šanci ještě příští pondělí,“ řekl Sidovský serveru DigiZone.cz. Soutěž je společným projektem TV Barrandov a slovenské televize Joj.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).