Hlavní navigace

Internetová televize Stream.cz jde do TýTý, nominuje i seriál Kancelář Blaník

27. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Primárně je naším cílem upozornit na to, že na českém internetu vzniká obsah srovnatelný s programovou nabídkou tuzemských televizních stanic,“ uvedl šéfproducent Stream.cz Lukáš Záhoř.

O úspěch v televizní anketě TýTý o nejpopulárnější tváře obrazovky a televizní pořady se vůbec poprvé pokusí i internetová televize Stream.cz. Její provozovatel, společnost Seznam.cz, vyzval návštěvníky internetového portálu, aby hlasovali v anketě právě pro její formáty. Stream.cz v poslední době bodoval zejména satirickým seriálem Kancelář Blaník, která vtipně glosuje aktuální politické kauzy, v hlavní roli exceluje Marek Daniel, své návštěvníky se snažil oslovit také novinkovou Pizza Boy. Jde o vůbec první český seriál, který byl po vzoru amerického hitu House of Cards uvolněn na internet naráz.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Seznam upravil internetovou televizi Stream.cz, myslí i na majitele smart TV

Primárně je naším cílem upozornit na to, že na českém internetu vzniká obsah srovnatelný s programovou nabídkou tuzemských televizních stanic a za jeho přípravou stojí neméně profesionální produkce. Naší přidanou hodnotou je navíc možnost sledovat pořady kdykoli a kdekoli a svobodně reagovat na aktuální dění a trendy, konstatoval Lukáš Záhoř, šéfproducent Stream.cz. Do 24. ročníku ankety jsou konkrétně za internetovou televizi nominováni autorka a moderátorka pořadu Fenomén Karolína Vrbasová (Osobnost televizní zábavy), Jan Tuna za pořad A dost! (Osobnost televizní publicistiky) a Kancelář Blaník coby Seriál roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).