Hlavní navigace

Inna Puhajková po třech měsících na Nově novou moderátorkou Sportovních novin

6. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra zatím bude provázet polední sportovní relací, později by se měla objevit i v hlavním vysílacím čase

Diváci televize Nova se dočkají Inny Puhajkové také v roli moderátorky. Dnes se v ní představí poprvé v Poledních Sportovních novinách. Puhajková byla od poloviny listopadu, kdy do Novy nastoupila, „pouze“ jejich reportérkou. Nová tvář nejsledovanější televize u nás uvedla, že sport je její celoživotní vášní, a tak samotnou reportérskou činnost vnímala a stále vnímá jako velkou výzvu. Šestadvacetiletá Puhajková vystudovala Střední policejní školu Ministerstva vnitra v Praze.

BRAND24

Inna Puhajková v roli moderátorky Poledních Sportovních novin
Autor: TV Nova

Inna Puhajková v roli moderátorky Poledních Sportovních novin

ČTĚTE TAKÉ: Inna Puhajková nastoupila jako reportérka do Sportovních novin na Nově

Překvapilo mě, kolik rozmanité a zajímavé práce se za reportérskou činností skrývá. Mám radost, že nyní můžu kromě reportáží divákům přinášet aktuální informace o celkovém dění ve světě sportu i z pozice moderátorky. Z živého vysílání strach nemám, věřím, že to zvládnu, uvedla při příležitosti svého kariérního postupu Puhajková, bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra. Ve zpravodajství Novy působila v minulosti i další Jágrova partnerka Nicol Lenertová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).