Hlavní navigace

Hokejová Liga mistrů i nadále na stanicích Sport1 a Sport2

17. 1. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
Celkem oba kanály v letošní sezoně živě odvysílají 58 utkání, přičemž čísla zahrnují dnešní semifinále se Spartou Praha a finále, které se hraje 7. února.

Skupina AMC Networks chce fanouškům v České republice a na Slovensku i nadále umožnit sledovat duely mezi nejlepšími evropskými týmy. Proto smlouvu s Mezinárodní federací ledního hokeje (IIHF), která letos končí, prodloužila o další tři roky.

Ročník 2016/2017 dnes, 17. ledna, čekají semifinálové odvety, ve kterých si zahraje poslední český zástupce v soutěži, pražská Sparta v duelu s Växjö Lakers. Jak dnešní zápas, tak finále uvidí diváci živě na stanici Sport1.

ČTĚTE TAKÉ: Diváci Sport1 a Sport2 mohou vyhrát zájezd do budapešťského studia Formule 1

Evžen Chlanda: Podzim na AMC bude patřit sportu a seriálům

Jsme rádi, že hokejoví fanoušci v České republice a na Slovensku budou moci sledovat ten nejlepší evropský hokej i po další tři roky na našich stanicích, říká Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International – Central Europe pro Českou republiku a Slovensko, která stanice Sport1 a Sport2 provozuje. A pokračuje: Díky tvrdé práci jak IIHF, tak samotných klubů, má hokejová Liga mistrů stále větší prestiž. K popularitě určitě přispívají i úspěchy českých a slovenských týmů. Spolu se zápasy Slovanu Bratislava v ruské Kontinentální hokejové lize tak nabízíme na stanicích Sport1 a Sport2 velmi silné hokejové portfolio pro diváky jak v České republice, tak na Slovensku.

Samotnou soutěž čekají od nadcházející sezony výrazné změny, které by ji měly ještě více zatraktivnit. Počet účastníků se sníží o třetinu na 32 týmů a zakládající členové už nebudou mít jistotu startu. Mezi účastníky bude mít jedna země maximálně pět zástupců. Jistotu startu bude mít jen vítěz z předchozí sezóny s tím, že své zemi tím nezajistí místo navíc.

UX DAy - tip 2

Hokejová Liga mistrů bude na stanicích Sport1 a Sport2 exkluzivně pro české a slovenské fanoušky k vidění až do roku 2020.

Společnost AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International a její současné portfolio čítá dvanáct televizních stanic ve čtyřech tématických okruzích: sport (Sport1, Sport2, SportM), dětské kanály (Minimax, Megamax), zábavně-vzdělávací stanice (Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home) a stanice filmové. K nim patří AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).