Hlavní navigace

HD verze stanice Discovery Channel se čeští diváci v dohledné době nedočkají

25. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZACE – Informace serveru DigiZone.cz o možném zahájení vysílání Discovery Channel v HD rozlišení nakonec oficiální zastoupení stanice odsunulo na „nedohledno“.

České zastoupení stanice upřesnilo informaci týkající se možného spuštění HD verze kanálu Discovery Channel na území České a Slovenské republiky. Podle vyjádření PR zástupkyně stanice Terezy Holé k němu ale „v dohledné nedojde“. Discovery se snaží svým divákům přinášet pořady, které mají rádi, a to tak, aby si je co nejvíce užili. V Česku vysílají v HD stanice Discovery HD Showcase, Discovery Science HD, IDx HD, Animal Planet HD a DTx HD. Pokud by se mělo cokoliv změnit, společnost na to upozorní, píše se v oficiálním vyjádření společnosti, které má server DigiZone.cz k dispozici.

PŮVODNÍ ČLÁNEK: Discovery Channel v HD? V Česku i na Slovensku snad už brzy

V tuto chvíli všechny Discovery HD programy distribuujeme prostřednictvím satelitu Thor 6°, TPX 12303, upřesnil už dříve zástupce stanice.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: T-Mobile jedná s Discovery o rozšíření nabídky T-Mobile TV

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).