Hlavní navigace

HBO už nezastupuje kanály AXN. Jejich provozovatel buduje vlastní kancelář v Polsku

17. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel kanálů HBO, společnost Time Warner, a AXN Europe Ltd. ukončily spolupráci. AXN nyní buduje vlastní kancelář ve Varšavě a shání pro ni zaměstnance.

Společnost Sony Pictures Television přestala spolupracovat s HBO Česká republika a dalšími pobočkami Time Warner. Obě firmy si nyní půjdou vlastní cestou, což znamená, že AXN už nebude v tuzemsku a u našich východních sousedů zastupováno právě HBO. Tato společnost už má tak ve svém portfoliu nyní pouze kanály HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax a Cinemax 2. Ohledně distribuce kanálů AXN, AXN Scifi, AXN Crime a brzy také AXN HD se musí operátoři obracet na společnost AXN Europe Ltd.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kanál AXN HD v České republice těsně před startem

AXN Europe Ltd. přebírá plnou odpovědnost za obchodní, marketingovou a technickou podporu svých kanálů, upozornil 6. dubna v dopise určeného obchodním partnerům, který má server DigiZone.cz k dispozici, oblastní manažer HBO Česká republika Ivan Ševčík. Podle serveru Wirtualnemedia.pl řídí AXN Europe Ltd. v současné době všechny své stanice z maďarské Budapešti, v dohledné době ale plánuje vybudovat novou kancelář v polské Varšavě. Společnost už začala hledat pro toto pracoviště zaměstnance.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).