Hlavní navigace

HBO kvůli aktualizaci firmwaru dočasně vypnulo přehrávání přes Chromecast

26. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podobný problém nastal i u chytrých Blu-ray přehrávačů značky Samsung, kde k tomu došlo taktéž kvůli aktualizaci firmwaru.

AKTUALIZOVÁNO, 18:55: Ma Va hlásí, že „od včerejška již aplikace Applu Chromecast opět podporuje.“ Takže HBO se pochlapilo…

V diskusi pod článkem HBO GO přináší letní krimi mánii. Vidět ji může každý zazněla od čtenáře s nickem Ma Va následující slova (díky za upozornění!): V naprostém klidu, bez upozornění a povšimnutí médií zmizela aplikace HBO GO z přehrávačů Samsung, načež za několik dní úplně stejně znemožnila HBO přehrávání přes Chromecast… Údajně chystají novou verzi…

Obrátili jsme se tedy na HBO Europe, které nám sdělilo, jak se věci mají. Tady je odpověď od Jana Dobrovského, Digital Marketing Specialisty: Návštěvník v komentáři má pravdu. Museli jsme dočasně vypnout funkci Chromecast v rámci aplikace HBO GO, a to z důvodu upgradu firmwaru ze strany Google. Na základě upgradu jsme začali pracovat na opravě, kterou bychom měli nasazovat v průběhu tohoto týdne. Chromecast bude tak nadále funkční.

BRAND24

Podobná situace nastala i s BD přehrávači. Upgrade firmwaru u přehrávačů Samsung učinil naše aplikace nekompatibilními. Aktuálně pracujeme na vyřešení tohoto problému. Zároveň je řada dalších cest, jak lze HBO GO sledovat. Jak na desktopu skrze stránku HBO GO, nebo na aplikacích pro mobilní platformy a aplikacích pro televize.

Pokud jde o chystanou novou verzi, i ta je aktuálně ve vývoji a bude rozšiřovat podporu platforem, na kterých aplikace HBO GO poběží. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).