Hlavní navigace

HBO dokončí v sobotu druhou řadu seriálu Terapie. Podívejte se na fotky z natáčení

23. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE V druhé řadě Terapie se kromě Karla Rodena a Kamily Magálové objeví například Tereza Brodská, Kateřina Winterová, Tereza Voříšková nebo David Švehlík.

Natáčení dlouho očekávané druhé řady psychologického seriálu Terapie, který vzniká v produkci české verze filmového kanálu HBO, se blíží ke svému závěru. Poslední klapka padne o tomto víkendu, v sobotu 25. srpna. Natáčení probíhalo od 14. května a celkem trvalo 76 natáčecích dnů. Druhá řada Terapie slibuje drsnější a divácky přístupnější konflikty, než tomu bylo u první série. Ve druhé řadě se objeví kromě Karla Rodena v roli psychoterapeuta Marka Pošty a jeho kolegyně v podání Kamily Magálové řada nových postav.

K TÉMATU: HBO dnes začíná natáčet druhou řadu Terapie. Zahraje si v ní Brodská i Voříšková

V rolích pacientů se nově objeví Tereza Brodská jako energická spolumajitelka právnické firmy. Kateřina Winterová a David Švehlík hrají manželský pár Neumannových, který dochází k psychologovi se svým problematickým synem Viktorem (Zdeněk Bařinka). Další Markovou klientkou je studentka architektury Viola, kterou zosobnila Tereza Voříšková. Bývalého disidenta Slávka Charváta, který působí jako spolumajitel stavební firmy a je spoluzodpovědný za neštěstí při realizaci jedné z jeho zakázek, ztělesnil Jiří Ornest, přiblížila mluvčí HBO Pavla Brožková.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Druhou řadu Terapie uvidí diváci HBO ještě letos na podzim

Do druhé řady Terapie se částečně překlopí i nedořešený problém z první série, kterým je smrt vojáka Igora. Jeho otec v podání Jiřího Štěpničky Marka Poštu zažaluje za údajný podíl na tragickém osudu svého syna. Z původního obsazení zůstává Klára Melíšková jako Markova manželka Alice a Jan Cina a Berenika Kohoutová v rolích jejich dospívajících potomků.V klíčových vedlejších úlohách se nově představí Zuzana Bydžovská, Petra Špalková a Matěj Hádek, dodala Brožková.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).